آموزش سرچ کنسول برای یوتیوب

آموزش گوگل سرچ کنسول راهنمای جامع Google Search Console

در سرچ کنسول،Google داده‌ها را جمع ‌آوری می‌کند و آن‌ها را در معرض دید شما قرار می‌دهد. داده ها تعاملات Google با سایت شما و تعاملات کاربر با جستجوی Google را نشان می دهند. این گزینه از شما می خواهد که فایل ارائه شده در پنجره تأیید را دانلود کرده سپس آن را در وب سایت خود آپلود کنید. اگر با نحوه انجام این کار آشنایی ندارید از توسعه دهنده وب سایت خود کمک بگیرید. پس از بارگذاری، روی تأیید کلیک کنید تا فرآیند تأیید تکمیل شود و ببینید که پذیرفته می شود یا خیر.

تا زمانی که کاربر برای دیدن URL نیازی به کلیک بر روی لینک نداشته باشد، به عنوان یک نمایش محاسبه می‌شود. چنانچه سایت شما در گوگل دیسکاور نمایش داده شود، منوی Performance به Search Results تغییر می‌کند. با کلیک روی گزینه Not indexed مواردی که باعث شده است صفحات شما ایندکس نشوند، لیست شده است. در ادامه روش اول تایید مالکیت را به طور ساده و کامل خدمتتان عرض خواهم کرد. حالا که با این ابزار و کارایی‌های آن آشنا شده‌اید در ادامه نحوه راه اندازی آن برای سایت را خدمتتان توضیح خواهیم داد. اطمینان حاصل کنید که افزایش خطایی برای سایت خود ندارید.همچنین بررسی کنید که هیچ تعداد غیرمعمولی در تعداد کلیک خود ندارید.

در ادامه آموزش سرچ کنسول، لازم است در مورد یکی دیگر از بخش‌های بااهمیت این ابزار صحبت کنیم. Enhancements یا بهینه‌سازی‌ها در سرچ کنسول، بخش مهمی است که به شما کمک می‌کند تا داده‌های ساختار یافته (Schema Markup) که در سایتتان قرار داده‌اید را بررسی و بهبود بخشید. این داده‌های ساختار یافته به گوگل کمک می‌کنند تا محتوای سایت شما را بهتر درک کند و درنتیجه، نتایج جستجوی غنی‌تری برای کاربران نمایش دهد. سرچ کنسول به شما نشان می‌دهد که گوگل چگونه وب‌سایت شما را می‌بیند و چه مشکلاتی ممکن است مانع از نمایش بهتر آن در نتایج جستجو شود. با استفاده از این ابزار، می‌توانید مشکلات فنی مانند خطاهای 404، مشکلات ریدایرکت و مسائل مربوط به موبایل را شناسایی و برطرف کنید.

همچنین این گزارش نمای کلی از وضعیت لینک‌های داخلی سایت را نشان ‌می‌دهد و اینکه هر صفحه چه تعدادی لینک از سایر صفحات سایت دریافت کرده است. به کمک این بخش شما می توانید ترافیکی که از طرف google به وب سایت شما فرستاده می شود را کنترل کنید. بدین ترتیب شما می توانید مشکلات وب سایت خود را شناسایی کرده و علاوه بر آن از به روز رسانی های صورت گرفته مطلع شوید و موقعیت وب سایت خود را بهبود بخشید. اگر چندین زیر دامنه دارید و می خواهید برای همه آنها و پروتکل های مرتبط با وب سایت خود داده جمع آوری کنید، دامنه را انتخاب کنید. اگر زیر دامنه یا پروتکل های مختلف مرتبط با وب سایت خود ندارید، از طریق گزینهURL Prefix این کار را انجام دهید و کل URL را وارد کنید. این عدد نشان دهنده مجموع دفعات نمایش وب سایت شما در نتایج جست و جو می‌باشد.

این بخش برای صفحاتی از سایت است که نیاز به حذف کردن دارد به شما کمک می‌کند. ابتدا بخش Removals را انتخاب و سپس بر روی گزینه‌ی New Request کلیک می‌کنیم. حال در صفحه‌ جدید باید در کادر مشخص شده URL صفحه‌ای که قصد حذف کردن آن را داریم قرار دهیم و سپس Enter را بزنیم. با کلیک بر روی هر یک از این بخش‌ها می‌توانید اطلاعات مختص آن بخش را مشاهده و نمودار آن را مورد بررسی قرار دهید. با استفاده از سربرگ Compare می‌توانید دو نوع جست و جوی موردنظرتان را برای مقایسه با یکدیگر انتخاب کنید. اگر سئوکار را یک انسان در تاریکی فرض کنیم، سرچ کنسول نقش چراغی را دارد که در تاریکی مطلق، راه را برای اقدامات بعدی سئوکار روشن می‌کند.

آموزش سرچ کنسول به شما این امکان را می ‌دهد که عملکرد سایت خود را در نتایج جستجو پیگیری کرده و مشکلات ایندکس شدن، سرعت بارگذاری صفحات و سایر مسائل فنی سایت را شناسایی و اصلاح کنید. گوگل سرچ کنسول یکی از ابزارهای بسیار کاربردی در زمینه بهینه ‌سازی وب‌ سایت است. این ابزار برای پایش و بهبود عملکرد سایت ‌ها در موتورهای جستجو طراحی شده است. اگر صاحب کسب ‌و کاری هستید یا می ‌خواهید وب ‌سایت خود را برای کاربران و موتورهای جستجو بهینه کنید، آموزش سرچ کنسول برای شما ضروری است. در این مقاله، تمام جزئیات مربوط به این ابزار، از نصب و اتصال گرفته تا استفاده پیشرفته، به صورت جامع توضیح داده شده است. گوگل سرچ کنسول یک سرویس آنلاین و کاملا رایگان می باشد و تا سال 2015 به گوگل وب مستر تولز معروف بود.

اولین قسمتی که با ورود به گوگل سرچ کنسول مشاهده می‌کنید قسمت گزارش اجمالی است. در بخش گزارش اجمالی، خلاصه‌ای از وضعیت کلی سایت و تعداد کلیک‌های دریافتی از گوگل در سه ماه گذشته خواهید داشت. در قسمت Performance (عملکرد) تعداد کلیک‌های دریافتی سایت از صفحه نتایج جستجوی گوگل را مشاهده خواهید کرد. در بخش Enhancement گوگل سرچ کنسول در صفحه Home می توانید گزارش هایی مربوط به AMP صفحات و جستجوی گوگل دریافت کرده و اطلاعات مربوط به این ویژگی ها را مشاهده نمایید. امکان مشاهده سطح کلی عملکرد وب سایت خود و هرگونه مشکل اساسی که باید به آن توجه داشته باشید نیز در این صفحه از کنسول گوگل فراهم است.

سرچ کنسول جستجو یک TXT record را ارائه می دهد که باید در پیکربندی DNS ارائه دهنده نام دامنه شما کپی و جایگذاری شود. شما باید وارد domain provider خود شوید و از آنجا، مراحل مشخص شده در کادر گفتگو را برای تأیید Search Console دنبال کنید. در ادامه با نحوه تأیید مالکیت یک حساب سرچ کنسول Google آشنا می شوید. در این قسمت لینک‌های نهایی که در نتایج جستجو گوگل برای کاربران نمایش داده‌شده‌اند، نشان داده می‌شوند. در این صورت سایت x توسط کاربر حتی دیده هم نمی‌شود اما به این دلیل که در صفحه نتایج جستجو قرار گرفته بوده، به عنوان نمایش محسوب می‌شود. نمایش‌ها در واقع تعداد دفعاتی هستند که یک وب‌سایت در نتایج جستجو ظاهر و توسط کاربران دیده شده است.

اما عبارت URL is not on Google به این معنا است که گوگل این صفحه از سایت شم را ایندکس نکرده است. برای ایندکس شدن صفحه باید بر روی request indexing‌ کلیک کنید تا درخواست ایندکس ارسال شود. همچنین اگر مشکلی در ایندکس شدن صفحه وجود داشته باشد پس از وارد کردن URL در این بخش نمایش داده‌ می‌شود. سرچ کنسول (Search Console) یک سرویس رایگان و ارائه شده توسط گوگل (Google) است که به شما کمک می‌کند تا بر سایت خود در نتایج جست و جوی گوگل نظارت کنید. شما با کمک سرچ کنسول می‌توانید نحوه مشاهده سایتتان توسط گوگل را درک کنید و از دیدگاه گوگل آن را بهبود ببخشید. موارد توضیح داده شده در آموزش گوگل سرچ کنسول، کاملا از روی سایت های واقعی توضیح داده شده است و کاملا کاربردی و عملی است.

در ادامه مقاله‌ی نحوه کار با گوگل سرچ کنسول به بررسی بخش Settings می‌پردازیم. در این قسمت از نحوه کار با گوگل سرچ کنسول قصد داریم بخش  Security & Manual Actions را بررسی کنیم. این بخش دارای دو قسمت Manual Actions , Security issues است، که به توضیح یکایک آن‌ها می‌پردازیم. بعد از وارد شدن به گوگل سرچ کنسول با کلیک بر روی زبانه performance می‌توانید اطلاعات مربوط به این بخش را مشاهده کنید. در زمان ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول از این روش تمامی زیر دامنه‌ها و پروتکل‌ها نیز برای شما در نظر گرفته می‌شود. دو روش کلی برای ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول وجود دارد که برای تایید از روش اول یک راه و برای تایید از روش دوم 5 راه وجود دارد که شامل روش اول ثبت هم می شوند.

در این مطلب از مگ هاست ایران به‌صورت تصویری و گام‌به‌گام نحوه نصب‌ و آموزش راه‌اندازی سرچ کنسول را بر روی سایت آموزش خواهیم داد. URL inspection سرچ کنسول گوگل به شما کمک می کند تا برای ایندکس صفحات مختلف وب سایت خود اقدام کرده و در نهایت نیز اطلاعاتی درباره نسخه ایندکس شده یک صفحه مشخص در اختیار شما قرار می گیرد. این اطلاعات شامل ارورهای AMP، ارورهای داده ساختار یافته و مشکلات ایندکس می باشد. بخش URL inspection گوگل سرچ کنسول یکی از اصلی ترین قسمت های آن به شمار می رود. چون که از طریق بخش URL inspection سرچ کنسول گوگل می توانید خطاها و مشکلات موجود در صفحات وب سایت را مشاهده و حل کنید. سرچ کنسول گوگل که در قدیم به گوگل وب مستر معروف بود، یکی از مهم ترین ابزارهایی است که می توان از آن، برای بررسی و بهبود عملکرد وب سایت خود استفاده کنید.

با پیمایش به پایین صفحه گزارش عملکرد، ۶ بعد دیگر از داده‌های عملکرد وب‌سایت نمایش داده می‌شود. در هر دو شرایط بهترین کار این است که مجددا محتوای صفحه را به دقت بررسی کنید چرا که ممکن است این وضعیت نشانگر یک شکاف محتوایی در وب‌سایت باشد. به طور کلی میانگین موقعیت‌های کمتر از ۳۰ ممکن است به این معنا باشد که وب‌سایت نیاز به یک سری اقدامات اساسی برای بهبود وضعیت خود دارد. تبریک می گوییم ، شما Google Search Console را راه اندازی کرده اید و نحوه رفع خطاها ، افزودن نقشه سایت ، نظارت بر ترافیک جستجو و راه اندازی مجدد مناسب را یاد گرفته اید. به کمک این بخش می‌توانید گزارش‌هایی از لینک سازی‌های داخلی و خارجی سایت خود را مشاهده کنید و ببینید که چه سایت‌هایی به شما لینک داده‌اند.

URL inspection گوگل سرچ کنسول یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن به شمار می‌رود. از طریق این قسمت گوگل سرچ کنسول می‌توانید خطاها و مشکلات موجود در صفحات وب‌سایت خود را مشاهده و رفع کنید. این بخش به بررسی وضعیت ایندکس شدن و فهرست شدن صفحات سایت در نتایج جستجوی گوگل می‌پردازد. این راهنما به شما نحوه نصب و پیکربندی گوگل سرچ کنسول را آموخت و چگونگی بررسی گزارش‌های مختلف موجود در این ابزار قدرتمند را توضیح داد. اگر با مطالعه این راهنما موفق شدید گوگل سرچ کنسول را نصب کنید به شما تبریک می‌گوییم. از اینجا به بعد شما وظیفه استفاده و بهره گیری از گزارش‌های مختلف موجود در سرچ کنسول را خواهید داشت.

با استفاده از این گزارش شما می‌توانید اسکیما FAQ را به راحتی مدیریت و خطاهای آن را برطرف نمایید. در قسمت Enhancement یا بهبودها  می‌توانید بر وضعیت اسکیمای سایت خودتان نظارت کنید. در واقع اسکیما به شما کمک می‌کند تا در نتایج جست و جو از سایر نتایج متمایز شده و Rich Result یا همان نتایج غنی را کسب کنید. ستاره‌های کنار لینک‌ها در نتایج جست و جو و پرسش و پاسخ‌های کوتاه زیر هر لینک از نمونه‌های Rich Result در صفحات گوگل می‌باشند. Rich Result در صورتی در نتایج جست و جو نمایش داده می‌شوند که خطا نداشته و برای گوگل معتبر باشند. در بخش Enhancement برای هر نوع از Rich Result گزارش جداگانه‌ای وجود دارد.

برخی از سوالات پر تکرار در زمینه سرچ کنسول را در این قسمت قرار دادم. برای حمایت از این دوره می توانید با سابسکرایب کردن در کانال یوتیوب،لایک و قرار دادن نظرتون ما را همراهی کنید، همینطور با بازنشر این آموزش می توانید به رایگان ماندن این دوره کمک کنید. با قرار دادن یک متا تگ در کدهای اجرایی وبسایت، می توانیم تاییدیه را از گوگل دریافت کنیم. بخش Product Snippets به بررسی هشدارها و وضعیت اسکیمای Product در صفحه محصولات می پردازد. گزارش اسکیمای محصول به دو بخش Valid با رنگ سبز و Invalid با رنگ قرمز تقسیم می شود که وضعیت نمایش ریچ ریزالت محصول را مشخص می کند. نردبان قصد دارد به شکلی حرفه‌ای، جایگاه مشتری را در فضای وب دگرگون کند.

سرچ کنسول گوگل داده‌های مربوط به تعاملات کاربران در جستجوی Google که مربوط به سایت شما است را نشان می‌دهد. Product Snippets یا قطعه‌های محصول، نوعی از نتایج غنی (Rich Results) هستند که اطلاعات مفیدی در مورد محصولات شما مانند قیمت، تصویر، امتیاز و… را به‌صورت مستقیم در نتایج جستجوی گوگل نمایش می‌دهند. این قطعه‌ها معمولاً زمانی ظاهر می‌شوند که کاربران به‌دنبال خرید یک محصول خاص هستند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا به‌سرعت اطلاعات موردنیاز خود را پیدا کنند. در این مقاله به آموزش کار با سرچ کنسول به صورت تصویری و گام به گام پرداخته‌ و صفر تا صد سرچ کنسول را مورد بررسی قرار دادیم. امید است این آموزش پاسخگوی نیازهای شما بوده و شما را در این زمینه بی نیاز کند.

در این جدول لیستی از کلمات کلیدی که کاربران با جستجوی آن‌ها وب‌سایت شمارا پیداکرده‌اند، را می‌بینید. این Query ها می‌توانند به شما کمک کنند تا  نیازهای کاربران و کلمات کلیدی مناسب را بیابید. در ادامه به بررسی یکایک خدمات و آموزش کار با گوگل سرچ کنسول و توضیح بخش های مختلف پنل آن می پردازیم. بعد از انتخاب یکی از روش‌های فوق و تایید مالکیت سایت، می‌توانید وارد سرچ کنسول شده و از سرویس‌ها و خدماتی که ارائه می‌کند، استفاده کنید. برای استفاده از این روش گزینه Domain name provider را انتخاب کنید سپس TEXT ارائه‌شده در گوگل سرچ کنسول را کپی کنید بعد از آن وارد وارد کنترل پنل هاست خود شوید و باید یک رکورد TXT تعریف کنید. در قسمت اول آموزش سرچ کنسول تمام روش های ثبت سایت رو به شما آموزش میدم.

اگر با عبارت Your verification DNS TXT record was not found مواجه شدید، نگران نباشید به احتمال گوگل هنوز تغییرات را اعمال نکرده است. در این زمان می‌توانید با کلیک verify later با خیال راحت از سرچ کنسول خارج شوید. مقدار TTL را که به‌صورت پیش‌فرض روی ۱۴۴۰۰ است، تغییر ندهید و در بخش type، گزینه txt را انتخاب کنید. پس از وارد کردن آدرس اصلی وب‌سایت در Domain و کلیک گزینه Continue، صفحه‌ای مطابق زیر برای شما نمایان می‌شود. در نهایت کد رکورد مشخص شده را کپی کنید و به پنل هاست خود مراجعه کنید.

بدین ترتیب دیگر نیاز نیست برای هرنوع پست تایپ در سایت یک نقشه ثبت کنید. سرچ کنسول به شما کمک می کند تا دید بسیار عمیقی از رفتار کاربران و آنچه آنها از بدو شروع جستجو تا حضور در صفحات وبسایت تان تجربه می‌کنند بدست آورید. برای آشنایی کامل با سرچ کنسول و بهبود عملکرد سایت پیشنهاد می‌کنیم که در دوره سرچ کنسول ژاکت آکادمی شرکت کرده تا بتوانید سایت خود را تا حد زیادی بهینه کنید. صرف وقت کافی برای تعیین سطح دسترسی مناسب برای کاربران مختلف در سازمان شما امری ضروری است. چون ممکن است یک کارمند رده پایین با دسترسی کامل اشتباها تنظیمات حساب سرچ کنسول شما را تغییر داده و منجر به تغییر داده‌های گوگل سرچ کنسول شود.

فیلترها در کنسول نقش بسزایی دارند و به شما کمک می کنند تا میان اطلاعات Performance به کنکاش پرداخت. از جمله قابلیت های فیلتر در کنسول جستجوی گوگل، بهره گیری از Regex است. ریجکس، ترکیبی از علایم و قواعد است که با آنها می توان هرچیزی را در اطلاعات بصورت پیشرفته یافت. فرامین و عملگرهای ریجکس کمک می کنند تا بجای نوشتن چندین خط فرمان و شرط، تنها با استفاده از یکسری کاراکتر به نتیجه رسید. با کلیک روی گزینه NEW در کنار تاریخ می‌توانید از ۵ نوع فیلتر دیگر استفاده کنید.

مثلا می‌توانید وضعیت سایت در نتایج جستجوی تصویری گوگل و جستجوی عادی گوگل را مقایسه کنید. نکته مهم در مورد همه روش‌های نصب گوگل سرچ کنسول این است که پس از نصب شما هیچگونه اطلاعاتی درون گزارشات مختلف سرچ کنسول مشاهده نخواهید کرد. لازم است بین ۳ روز تا یک هفته صبر کنید تا داده‌های مربوط به وبسایت توسط سرچ کنسول جمع آوری شوند و گزارش‌های مختلف تولید شوند. با سرچ کنسول گوگل (GSC)، می توانید ببینید که چگونه وب سایت شما توسط گوگل خزیده و ایندکس می شود. سرچ کنسول برای مشاهده عملکرد جستجو و حل مشکلات فنی که ممکن است به وب سایت شما آسیب برسانند مفید است. امروزه تعداد کاربرانی که با تلفن همراه وارد گوگل می‌شوند در سراسر دنیا افزایش یافته است.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/