قیمت و خرید قرنیز پی وی سی

قرنیز ها قطعات کاربردی و مفید در طراحی دکوراسیون داخلی محسوب می‌ شوند که از آن‌ ها در تقاطع دیوار و

توسط مدیر سایت در 16 شهریور 1402

قرنیز ها قطعات کاربردی و مفید در طراحی دکوراسیون داخلی محسوب می‌ شوند که از آن‌ ها در تقاطع دیوار و کف برای زیبایی بخشی منازل استفاده می‌ شود، قرنیز محل اتصال بین کف و دیوار را کاملاً می ‌پوشاند، از قرنیز علاوه بر استفاده جهت زیبایی دکوراسیون داخلی برای محافظت از دیوار در برابر ضربه و آسیب نیز استفاده می ‌شود.

قرنیز در پایه سازه نصب می‌ شود و تماس اجسام ایستا همچون کمد و... را به دیوار به حداقل می ‌رساند، تماس لوازم خانگی ایستا به دیوار موجب آسیب، خراش و صدمه در دیوار می ‌شود، از این جهت قرنیز می ‌تواند از دیوار ها در برابر آسیب و ضربه محافظت کند، استفاده از قرنیز می ‌تواند ناسازگاری کف و دیوار را بر طرف کرده و از این جهت به دیوار زیبایی ببخشد.

قرنیز پی وی سی

قرنیز ها انواع مختلفی دارند و در جنس‌ های مختلفی از جمله پی وی سی، چوب، ام دی اف، سرامیک ... تولید می ‌شوند، پر استفاده ترین قرنیز هایی که امروزه از آن ها در منازل، دفاتر و سایر مکان‌ ها استفاده می‌ شود قرنیز پی وی سی است، در این مقاله به معرفی قرنیز پی وی سی، مزایا، معایب، نصب و قیمت و خرید قرنیز پی وی سی میپردازیم.

قرنیز پی وی سی معمولاً در ابعاد 7، 9 و 10 سانت تولید می ‌شود، امکان تولید قرنیز پی وی سی در رنگ ‌ها و طرح ‌های مختلفی از جمله ورساچه وجود دارد، قرنیز پی وی سی دارای مزایای مهمی است که در ادامه به آن ‌ها اشاره می‌ کنیم.

مزایای قرنیز پی وی سی

  1. از مهم ‌ترین مزایای قرنیز پی وی سی می ‌توانیم به مقاومت بالای آن در برابر آب و رطوبت اشاره کنیم، همچنین قرنیز پی وی سی مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد.
  2. قرنیز پی وی سی نسبت به سایر قرنیز ها قیمت مناسب ‌تری دارد و کاربردی‌ تر است.
  3. قرنیز پی وی سی در رنگ‌ ها و طرح‌ های مختلفی قابل تولید است.
  4. قرنیز پی وی سی مقاومت بالایی در برابر پوسیدگی دارد.
  5. این قرنیز دوام و استحکام بسیار بالایی دارد.
  6. این قرنیز ضد باکتری است.
  7. قرنیز پی وی سی انعطاف پذیری بالایی دارد.
  8. قرنیز پی وی سی برش راحت ‌تری نسبت به سایز جنس ‌ها دارد.
  9. نصب قرنیز پی وی سی بسیار آسان است.

معایب قرنیز پی وی سی

در صورتی که قرنیز بی کیفیتی خریداری کنید امکان تغییر رنگ قرنیز وجود دارد، دقت کنید که خرید قرنیز را از شرکت های معتبر که به تولید و ساخت این ابزار می ‌پردازند انجام دهید.

کاربرد قرنیز پی وی سی چیست؟

قرنیز پی وی سی از آسیب به دیوارها جلوگیری می‌ کند.

جا به جایی لوازم خانگی از جمله کمد، بوفه، مبلمان و... می ‌تواند موجب آسیب به دیوارها شود، با نصب قرنیز فاصله ‌ای حدود 5 تا 10 میلی متر بین دیوار تا لوازم به وجود می ‌آید که این فاصله از آسیب و صدمه زدن لوازم به دیوار جلوگیری می ‌کند.

قرنیز پی وی سی شکاف بین دیوار و کف را مخفی می‌کند.

متریال مصرفی دیوار با کف ساختمان‌ ها متفاوت است، معمولاً دیوار ها از گچ و بعضاً از سیمان ساخته می‌ شوند و کف از سرامیک، پارکت چند لایه یا سنگ ساخته می ‌شود، مصالح مصرفی ساختمانی بین دیوار و کف متفاوت است، در نتیجه طبیعی است که این دو بستر در نقطه تماس با یکدیگر به خوبی قرار نگیرند و بین آن‌ ها شکاف ایجاد شود، امکان پوشاندن این شکاف با قرنیز وجود داشته و دیگر نیاز به هزینه‌ های گزاف نیست.

قرنیز پی وی سی دکوراسیون منزل را زیباتر می‌ کند.

وجود هر گونه نقص در گچ بری دیوار ها می‌ تواند به طور مستقیم بر ظاهر دکوراسیون خانه تأثیر بگذارد، به همین دلیل باید عیوب را شناسایی و پوشش دهید، همان طور که در قسمت قبل گفته شد وجود شکاف در کف و دیوارها در واقع ظاهر محیط را خراب می‌ کند.

اگرچه این نوع عیوب بسیار کوچک هستند، اما در خانه ‌های لوکسی که به زیبایی تزئین شده‌ اند، یک نقص کوچک سازه ‌ای می‌ تواند بزرگ ترین نقطه منفی باشد، به همین دلیل نصب قرنیز می ‌تواند فضای داخلی ساختمان را تا حد زیادی بهبود ببخشد، قرنیز پی وی سی سفید یکی از پرکاربرد ترین انواع قرنیز است که دیگر لازم نیست نگران کثیف شدنش باشید.

شستشو و نظافت قرنیز پی وی سی راحت است.

قرنیز پی وی سی محصولی با کیفیت است که پس از نصب ظاهری شبیه به ام دی اف و روکش چوبی دارد با این تفاوت که کمی براق ‌تر است، از جمله مزایای این نوع قرنیز، شستشوی راحت آن است، قرنیز در مقابل رطوبت و آب کاملاً مقاوم است، نصب قرنیز گرد و غبار ایجاد نمی ‌کند و پس از نصب آن گوشه ‌ها خم نمی ‌شوند و آسیبی نمی ‌بینند.

امکان مخفی کردن کابل و سیم‌ها با استفاده از قرنیز پی وی سی وجود دارد.

هر ساختمانی در فضای داخلی خود قطعاً نیاز به یک سری سیم ‌های حامل برق دارد، این سیم‌ ها از مسیرهای مختلف از جمله سقف کاذب، لوله‌ های خرطومی و همچنین قرنیز قابل جابجایی هستند، برای مخفی کردن سیم ‌ها و جلوگیری از بی نظمی قرنیز پی وی سی تو خالی خریداری کنید.

سیم‌ های برق را بدون اینکه قابل رویت باشند در زیر قرنیز جاسازی کنید، به این ترتیب هم از هدر رفتن و تداخل سیم‌ های برق جلوگیری می ‌کنید و هم می ‌توانید برق رسانی داخل ساختمان را در بهترین حالت ممکن انجام دهید.

تعمیر و نگهداری قرنیز پی وی سی

قرنیز پی وی سی از ابزارهای با کیفیت در طراحی دکوراسیون داخلی است که نباید کوبیده شود، جنس این محصول تحمل فشار و ضربه‌ های شدید را ندارد، از خریداری و نصب قرنیز های شکسته و ترک دار جدا خودداری کنید، قرنیز نیاز به نگهداری در شرایط خاص ندارد و تنها با رعایت همین نکات ذکر شده تا سال‌ ها قابل استفاده می ‌باشد.

نصب قرنیز پی وی سی

نصب قرنیز پی وی سی مراحل پیچیده‌ ای ندارد، امکان نصب قرنیز در مدت زمان کوتاه وجود دارد، قرنیز پی وی سی با چسب یک دو سه و چسب آکواریوم نصب می ‌شود، معمولاً برش قرنیز پی وی سی کار سختی نیست و نصب آن توسط چسب مخصوص و تعدادی میخ امکان پذیر است.

در صورتی که برای نصب قرنیز از چسب استفاده نکنید و فقط آن را با میخ به دیوار فیکس کنید قرنیز ها پس از یک سال شل می‌ شوند، بنابراین توصیه می‌ کنیم برای نصب قرنیز پی وی سی حتماً از چسب یک دو سه و چسب آکواریوم استفاده کنید.

ابعاد قرنیز پی وی سی pvc

قرنیز pvc در ابعاد ۷، ۹، ۱۰، ۱۱ و ۱۵ سانتی متری قابل تولید می ‌باشد.

منبع

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن